Kystbeskyttelse mod erosion

Kyst-havneviden kan forestå hele processen omkring ansøgning og etablering af kystbeskyttelse med erosion. Kyst-havneviden har dokumenteret erfaring fra en lang række større og mindre sager inden for ersionsbeskyttelse.

Kyst-havneviden har stor erfaring med koordinering af ansøgningsprocessen vedr. kystbeskyttelse med erosion. Kyst-havneviden lægger vægt på et ansøgningsmateriale der matcher myndighedernes både tekniske, natur- og miljømæssige krav. Kyst-havneviden har god erfaring med besigtigelser af en kyststrækning og drøftelser med de implicerede grundejere forud for en egentlig ansøgningsproces.

I mindre kystbeskyttelses- og sandfodringssager kan Kyst-havneviden forstå projekteringen. Når det er relevant f.eks i større sager og sager vedr. stenkastninger samarbejder Kyst-havneviden med rådgivende ingenører i forhold til beregninger, tegninger og selve projekteringen.​

Kyst-havneviden kan tilbyde​

  • Notat om behov for kystbeskyttelse
  • Besigtigelse med drøftelse af kystbeskyttelsesløsning
  • Koordinering af ansøgningsproces
  • Udarbejdelse af ansøgningsmateriale inklusiv miljø og naturvurderinger.
  • Forestå kommunikationen med myndigheder
  • Deltagelse og arrangering af møder i grundejerforeninger, lag mm
  • Projektering
  • Færdigmelding og Tinglysning​

Kontakt os i dag

​Vi håber, at du/I vil kontakte Kyst-havneviden, hvis i har brug for hjælp, eller bare hvis du/I har spørgsmål omkring miljøvurdering og kystbeskyttelse på telefon

26 70 02 15 eller e-mail khv@kyst-havneviden.dk.

Tak for din interesse i virksomheden Kyst-havneviden.​​​

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Kyst-havneviden er et rådgivningsfirma etableret af Henrik Steinecke Nielsen i starten af 2013. Kyst-havneviden er et enkeltmandsfirma, der alt efter projektets art samarbejder med andre rådgivende firmaer, borgere og myndigheder.

Kontakt os i dag!

Du kan skrive til os på khv@kyst-havneviden.dk 

Kyst-havneviden 

Havnen 66, 7620 Lemvig

​CVR: 35131418