Profil

VELKOMMEN TIL KYST-HAVNEVIDEN

Kyst-havneviden er et rådgivningsfirma etableret af Henrik Steinecke Nielsen i starten af 2013. Kyst-havneviden er et enkeltmandsfirma, der alt efter projektets art samarbejder med andre rådgivende firmaer, borgere og myndigheder.

Kyst-havneviden har rådgivet i større og mindre projekter vedr. kystbeskyttelse, rekreative anlæg og udvidelse af havne. I kystbeskyttelsessager har Kyst-havneviden stor specialviden, bl.a. vedr. de såkaldte kap 1a sager samt i udarbejdelse af fyldestgørende ansøgningsmateriale, herunder natur- og miljøvurderinger. Kyst-havneviden har ligeledes specialviden inden for natur- og miljøvurderinger i forbindelse med screening for og udarbejdelse af miljøvurderinger i havnesager. For nærmere beskrivelse, se ydelser og andre sider på denne hjemmeside.

Henrik har en baggrundserfaring fra 6 års arbejde i Kystdirektoratet samt uddannelse som landskabsforvalter fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nuværende Københavns Universitet). I Kystdirektoratet arbejdede Henrik med større og mindre sager vedr. kystbeskyttelse og udvidelse af erhvervshavne og lystbådehavne (ofte . I Kystdirektoratet var Henrik desuden med i opbygningen af et team omkring miljøvurderingsprocessen og myndighedsbehandlingen af miljøvurderinger.​​​​

Tak for din interesse i min virksomhed Kyst-havneviden.

Firma

Kyst-havneviden

CVR: 35131418

Kontakt

Telefon: 26 70 02 15

E-mail: khv@kyst-havneviden.dk